FAQ

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep FI enthusiasts die elkaar hebben leren kennen via eerdere evenementen. Graag blijven wij zoveel mogelijk uit het zicht van de media omdat:

  • Onze werkgever / opdrachtgever / zakenrelaties veelal niet weten dat wij financiële vrijheid nastreven. Indien dat wel zo is, kan dat invloed hebben op de arbeidsrelatie of zakelijke relaties.
  • Uit de anonimiteit te treden, ongemakkelijke situaties met zich mee kan brengen, gerelateerd aan de vermogensopbouw die nodig is om financiële vrijheid te bereiken.
  • Het nastreven van financiële vrijheid wordt beschouwd als tegen de stroom inzwemmen. Niet steeds groter en meer, maar juist duurzaam en bedacht. Vaak niet in lijn met vrienden en familie. Dit kan onbegrip en weerstand geven in de eigen omgeving.

Daarom kiezen wij zelf in welke media en in welke vorm wij onze kennis en ervaringen delen.

Samenwerking

We vinden het leuk om sprekers op onze online en offline evenementen te hosten. We zijn geen commerciële partij en werken zonder vergoeding. Een eigen product pluggen in combinatie met het delen van kennis is geen probleem: Voor niets gaat de zon op. Neem hiervoor contact met ons op via Slack.

Acquisitie

Wij plaatsen geen ingezonden mededelingen tegen betaling, kiezen onze eigen goede doelen en zijn volledig verzekerd. Bent u toch van mening dat uw koude acquisitie toegevoegde waarde voor ons kan hebben? Neem dan contact op met Priscilla of Judeska via telefoonnummer 085 – 303 303 3

Disclaimer financieel advies

Finfluencers zijn geen financiële adviseurs, tenzij zij daarvoor gecertificeerd zijn én dit expliciet vermelden. Finfluencers hebben slechts een mening of ervaring. Gebruik uw gezond verstand en onthoudt: Vertrouwen is goed, zelf controleren is beter.

Copyright

Alle rechten op de teksten en op de afbeeldingen op deze website zijn nadrukkelijk voorbehouden aan de beheerders van deze site. Deze teksten en afbeeldingen mogen op geen enkele wijze gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders. Alle overige afbeeldingen op deze website zijn (voor zover ons bekend) rechten vrij of aangeschaft via Shutterstock. Mocht u van mening zijn de rechten op één van deze afbeeldingen te bezitten, dan kunt u contact opnemen met de beheerders via de Fin-X Slack

Cookies

Deze website maakt geen gebruik van cookies.

Privacy

Bij het bezoeken van deze website worden IP adres, scherm resolutie, device en browser geregistreerd via de Slimstat Analytics plugin. Behalve bezoekers statistieken hebben deze geen aanvullende functie. Deze data wordt met niemand gedeeld of commercieel verhandeld. De plugin is GPDR compliant.

Op deze website kunnen geen reacties worden achtergelaten. Behalve bovenstaande analytics, worden geen gegevens opgeslagen. Voor onze communicatie maken wij gebruik van Slack en Jitsi en verwijzen naar de bijbehorende voorwaarden op deze platforms zelf.

<- terug